Sex and death 101

Recunosc că l-aş fi ocolit… titlul suna pompos, aşa că… dar surpriza a fost plăcutî! 🙂 Nu comercial, aşa cum mă aşteptam să fie… cu un Simon Backer care pleacă de la entuziasm la disperare, ajungând la resemnare, acceptându-şi într-un final soarta. Oricare ar fi ea!

Azi mi-am amintit accidental de el… un amic era disperat că nu ştie dacă are vreo şansă într-o oarecare relaţie. L-am întrebat amuzată dacă a văzut filmul… l-a încântat ideea:  „Ha… să ai tu o listă care să-ţi confirme sau infirme… e un avantaj unic – păi nu mai pierzi timpul aiurea! :D”

Eu rămân totuşi la părerea mea… e o adevărată pacoste! 😉

4 gânduri despre „Sex and death 101

 1. Mugur

  Cred că am filmul pe undeva… de undeva… cred că l-am și văzut. Cred (a câta oară repet cuvântul acesta?) că viața este mult mai plăcută dacă nu știi nimic din cele ce urmează a se întâmpla. Îți rămâne rezervată plăcerea surprizei, pe care o poți savura din plin. Și nu mă refer la elementele enumerate în film, ci la situațiile de viață în fața cărora ești pus.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. A thorn in your side

   Crezi 🙄 că şi un ghinionist sadea ar avea plăcerea surprizelor, care în cazul său ar fi majoritar neplăcute…? 😉
   Recunosc, nu am văzut filmul despre care se vorbeşte aşa că nu ştiu cu exactitate subiectul. Dar dacă tot am ajuns aici – cam tîrziu, ce-i drept 😳 – profit de ocazie: sărbători fericite, Doiniţă! Şi ca să nu uit iar, o spun de-acum: La Mulţi Ani, sănătate şi multă baftă în toate privinţele, fie-ţi îndeplinite la timp toate dorinţele! (uite, aproape rimează 😆 )

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Grăiește, nu-i bai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s