Puiuţi

Ştii…  m-am lăudat peste tot cu puiuţii mei cei noi – azi e rândul lor aici, mai ales că pe 22 aprilie împlinesc fix o lună!

Puff e o mamă teribilă –  îi priveşte cu drag, îi spală, îi dădăceşte în limba ei pisicească (nu o credeam în stare de atâta vorbărie, ţinând cont de faptul că până acum ne trata doar cu scurte onomatopee iscate de nevoia imperioasă de a ieşi afară). În primele lor zile nici măcar să mănânce în voie nu reuşea… la primul scâncet era înapoi lângă ei. Se vede treaba că sunt tare alintaţi – încă îi mai joacă feste mieunând doar pentru a o întoarce langă ei. Bilă albă pentru Puff – ar putea da lecţii de maternitate multor semene din regnul uman!

Iar puii… Trei ghemotoace de blăniţă pufoasă, curioşi peste măsura – că nu degeaba sunt pisici, nu?! Deja mi-au invadat teritoriul. Căsuţa lor nu mai prezintă demult atât interes cât restul casei. Ceva de genul „ce-o fi dincolo?”. Capătă pe zi ce trece mai multă încredere în ei… nu se mai sperie de degetele mele când mă apropii de ei – instinctul lor de vânători le spune că trebuie prinse şi cercetate în amănunt 🙂

Acum urmează cea mai grea sarcină – să-i botez… Să nu râzi… nu-i deloc simplu, mai ales că numele te reprezintă, nu?! 🙂

p4100120-1024x7681Escape

8 gânduri despre „Puiuţi

 1. Magda Adina

  Mor de dragul acestor animalute !!!! Drept dovada am doi mustaciosi in casa ( mosul care are 16 ani 😦 si tinerelul de doar 3 😉 ) …. iar denumirea blogului ( Cat’s Kitchen ) am ales-o tot de dragul felinelor !! 😉
  PS.Multumesc de vizita si aprecieri !! 🙂

  Apreciază

  Răspunde
  1. Bursucel Autor post

   Ei, ăsta-i Călcâiul lui Ahile la mine… regula locului unde mi-s de-un an cazată zice Fără animale de companie! Că mă enervează rău chestia asta – pisică nu, dar cred că dacă adoptam vreunul din șobolăneii de zburdau prin baia băieților, n-ar fi zis nimeni nici Pîs! Că rozătoarele alea urâcioase erau subiect tabu… :mrgreen:

   Apreciază

   Răspunde

Grăiește, nu-i bai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s