Lui D.

Ştiu că o să citeşti asta…

Cu tine am învăţat să număr până la 10. Să trag aer în piept şi să-mi temperez revolta. Pe principiul că poate incidentul care m-a bulversat n-a fost pornit cu rea intenţie. Dar de data asta e prea de tot!

Să-i răspunzi fiică-tii cu un convenţional „da, vă rog!”, să o faci să plângă şi să te justifici apoi că nu ai recunoscut vocea, numărul de telefon (număr pe care îl apelezi altminteri în momente de… „melancolie”) e dovada prostiei crase. Sau poate te crezi prea important… Nu găsesc scuze pentru niciuna din ipostaze!

Aşa că nu te minuna că mi-am permis să te pun în colţ. Că nu mă interesează nici dorul şi nici iubirea ta. Pentru că ştiu că astea se traduc prin ipocritul „nici cu mine, dar nici cu altul!”. Mă interesează să nu mai fii mitocan! O să îţi repet asta de câte ori va fi nevoie, poate vei pricepe… Mă interesează să te vad OM! Fă-mă să regret palma aia pe care o tot aminteşti, ai căpăta o bilă albă…

Să nu mai îndrăzneşti să îmi faci fata să plângă! Nu ai nici un drept, pentru simplul fapt că a ta contribuţie a fost minimă – şi ştii la ce mă refer!

Şi nu te mai plânge că nu te caut când sunt în Bucureşti sau că nu te sun. Eu ştiu să îţi respect familia… ar fi vremea să înveţi asta şi tu!

Grăiește, nu-i bai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s