Scopul scuză Mijloacele?

Motto – It is double pleasure to deceive the deceiver

Eh, Tu – constant admirator și demn discipol al lui Machiavelli – trebuia să o faci și de data asta? Să-ți alimentezi Orgoliul, nemăsurat altminteri, cu Am avut dreptate!

Rămâi Tu cu satisfacția de a fi avut parte de cel mai bun cobai-discipol! Cam atât rămâne… Sau nu – adaugă recordul de a-ți fi dăscălit elevul până la a-și permite să-ți pună și el în față teorii-teme de gândire.

Ziceai…

Să nu ai încredere în nimeni! Până și tu-însuți ești imprevizibil și poți da greș! Majoritatea oamenilor e ghidată de Egoism – latură care înclină balanța deciziilor întotdeauna în favoarea lor, nu în a ta sau a altcuiva!

Ei, la corectură, adnotarea sună cam așa… ai emis bine Teoria, dar când s-o pui în practică… ai uitat variabila. Emisarul. L-ai investit cu Încredere!?! Asta se taxează! Mai mult de-o săptămână am ezitat – errare humanum est, dar tu te consideri mai presus, nu?! Solul tău de încredere și-a dat în stambă, vezi bine… a făcut exact pe dos de cum te-așteptai, a pus – așa cum era firesc – interesele-i la înaintare și pe tine te-a cam băgat la apă… Era de așteptat, la drept vorbind, dar asta nu-ți acordă o miime în plus! O să te las să bați întâi calea aia pavată cu intențiile-ți bune puse în traista Emisarului și-o să-ți aștept cuminte revenirea la răspântie. Apoi rescriem procedurile de parcurs, că tare-ți mai place asta!

Nu-ți fie cu supărare – te dau jos de pe piedestral și aștept revenirea-ți. Cu decizia bine arhivată și cu cel mai gros tom de Dex pus deoparte… Fix așa cum m-ai sfătuit! 😀

Think about...

Grăiește, nu-i bai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s