Împreună, pentru o zi de mâine mai frumoasă

(…sau Gând Frumos iscat din Dor…)

awardUite, recunosc – sunt un Bursucel teribil de sensibil… e tare ușor să-mi schimbe cineva starea cu o simplă privire sau cu un singur cuvințel. Sensibil, nu sperios… fug doar atunci când simt că o persoană îmi e ostilă și îmi vrea răul. Sau nu mă vrea prin preajmă. Dar de simt bunătate și drag… ehe… poți să mă alungi cu măturoiul, poți să mă beștelești, în fine… poți aproape orice, că nu mă sperie nimic atâta vreme cât nu simt răutatea strecurată-n acțiuni. Mi-e drag de oamenii buni….

Uneori pățesc rușinea ca emoțiile să mă cuprindă și să mă reducă la tăcere. Sufletul se umple de bucurie într-atât, încât reușește să blocheze orice acțiune a Minții. Nu exagerez… Eu – Bursucelul cel sporovăitor de nu se poate – rămân făr’ de cuvinte exact când ar trebui să spun ce simt… Așa, ca ieri, când Dan cel cu dor de Diană m-a luat prin surprindere cu a lui Dar de Suflet – premiul “Împreună, pentru o zi de mâine mai frumoasă“.

„Coronița” asta m-a bucurat tare, Dane și mi-i dragă peste măsură! Pentru că știu că ai dăruit-o din suflet, fără să aștepți la schimb nici un car cu gânduri bune, nici un butoi plin ochi cu zâmbete… Le las eu aici cu dragă inimă, în semn de mulțumire… 🙂

13 gânduri despre „Împreună, pentru o zi de mâine mai frumoasă

    1. bursucel Autor post

      Îi de bine sau de rău, Dane? 😐
      Și nu plângeeee, că dacă află Diana că te-am necăjit, tare mi-e că-i vai și-amar de blănița mea! Unde-ai mai văzut tu Bursucel creț? 😆

      Apreciază

      Răspunde
  1. marianzidaru

    Felicitari, bursucel carcotas….banuiam ca esti asa cum singura te-ai descris in cateva cuvinte, mai sus… si ca sa zambim putin…fiecare nas isi are nasul 🙂 🙂 🙂 weekend placut, pentru o zi de duminica mai frumoasa ca cea de azi !!!!

    Apreciază

    Răspunde
    1. bursucel Autor post

      Mulțumesc, mulțumesc! 😳 La așa urareeee, ehe… musai să răspund cu superlativul – Să ai o seară superbă! 😉

      P.S. Bine că n-am nășit pe nimeni, altminteri trebuia să caut scăpare acum! 😆

      Apreciază

      Răspunde
    1. bursucel Autor post

      Ce matinală ai fost, Oana! Nu ca mine… 😳
      Ei, eu chiar zâmbesc mereu… by default îi, zicea cineva odată. 😉

      Amiază și seară plăcute și ție, Fată Frumoasă! 🙂

      Apreciază

      Răspunde

Grăiește, nu-i bai!