Cu gândul aiurea iar…

( … tentativă de înfometare a excel-urilor.. 😳 )

E rece… simt recele ăsta peste tot… așa că-n locul cerului plumbuit de nori pun culorile vestului care-mi cere răbdare. Iar peste aleile stropite cu lacrimi de cer arunc petale colorate de trandafiri ce-așteaptă răbdători să primească zâmbetele zgribuliților grăbiți de vântul toamnei. 😉

I-am pregătit zilei ce vine hăinuțe în culori de sărbătoare, furate din excel-uri semafor – mai nou devoratoare de timp… :mrgreen:

Să vă fie și vouă Vinerea zâmbet și culoare! 🙂

27 de gânduri despre „Cu gândul aiurea iar…

      1. danaiana

        Mi-a fătat pisica, ultima ramasă necastrată… Şi după ce a scos primul pui, am păzit-o toată noaptea în aşteptarea următorilor. Care n-au mai venit, din fericire, că deja suntem prea mulţi!
        Noaptea asta am speranţe mari legate de somn…
        O seară frumoasă!

        Apreciază

        Răspunde
    1. Bursucel Autor post

      Mama ei de zi fericită. Azi mi s-a confirmat că nu degeaba a scris Ion Creangă povestea aia cu drobul de sare. Ziceam că bugetarii sunt urați? Și mai urâți sunt ăia de lucrează cu bugetarii. Furnizorii lor, adică… :mrgreen:

      Apreciază

      Răspunde
      1. Mugur

        Iar mâine va fi zi senină, cu flori și culori, cu zâmbet pe chip si cafea bună în fața ta, băută alături de cine vei vrea! Iar ziua de azi va fi trecutul pe care ai dreptul să-l uiți!
        Deschide ochii și privește la soarele și bucuria din florile tale!

        Apreciază

        Răspunde

Grăiește, nu-i bai!