(S)Pam Pam!

Gata! Numai ce am dat cu măturoiul prin curte! În colțul ăla întunecat de-i zice Spam se-adunaseră vreo 17 chinezi – așa păreau după slovă, dar puteau la fel de bine să fie și japonezi 😕 – și-un polonez, parcă! Doamne, ce l-au mai înghesuit, sărăcuțul! :mrgreen:

Ei, aici a mers, dar dincolo? Pisici! Pitici cu nas roșu, fes verde și ghete negre ca tuciul au întins peste zi o horă cu tropăituri și strigături pe creierașul meu, de nu mai știam cum să scap de dânșii! Ce măturoi să iau? Că nu se cade să necăjesc circumvoluțiunile cu el, deh – nu-i loc neted ca-n palmă să mă pun pe curățat! La drept vorbind, nici răgaz de-așa ceva n-aveam! Și-am așteptat să le piară cheful de zbânțuială, că dacă te pui în mintea piticilor ăștia ești mai… $#^%&* decât ei… 👿

Ce necaz pe Bursucel –

Canonește, vai de el!

Canonește la hârtii

De-o ia razna pe câmpii!

Hai, hai! – mai că-mi venea să-i pun pe fugă, dar te pui cu-mpielițații? Lasă-i că s-or potoli ei… n-am vreme de duș rece… Bag de seamă că și ei știau asta, că întorceau sensul horii – să nu amețească, probabil… 😐

Bursucel, nu te căzni,

Că degeaba ăi trudi!

Ăi munci tu în zadar,

Că le-amețesc-ăștia iar!

Prea de tot! $#^%&*!  $#^%&*! …  $#^%&*! 😳

Și-nc-o dată, măi băieți!

….

Aaaa! Aici mi-a venit ideea! Și le-am pus băieților Ciuleandra, că le trebuia capac! 😆

Au tropăit și țopăit, chiuit și hăulit pe minunea asta de muzică, de-au picat lați… sau așa vreau eu să cred… acum stau cuminței și tare mi-i dragă liniștea asta!

Oare azi îmi dau pace?! Că mi-i închipui căzuți prin șanț, epuizați – bieții de ei – de-atâta zbânțuială… 🙄

Ei, se pare că am spart tiparul Miercurii fără cuvinte de azi… Sper să nu se răzbune pe mine și să… Pssst! Mai bine tac!

Ziua asta o să ne fie frumoasă și însorită, și-așa plăcută în tăcerea ei… Și fără picior de piticei tropăitori! 🙂

42 de gânduri despre „(S)Pam Pam!

  1. luciastroila

    Ei, Bursucel…mama lor de pitici! Habar nu ai câti sunt şi la mine şi câte griji îmi fac! Îmi fură somnul noapte de noapte! :)))) Hai să-i adunăm, să punem un cazan în bătătură şi să-i fierbem şi noi putin pe ei. Să vadă ce-nseamnă jocul ăsta pe creier! Cu frunzele uscate de pe alei pe care tot nu le adună nimeni, facem un rug de numa-numa!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Mugur

    Dereticând amarnic
    La tine în ogradă,
    Te-ai rușinat puternic
    Și ai fugit in grabă.
    Și fiidu-ți rușine
    Să ne-arăți, roș, obrazul,
    Nici nu mai dai pe-aice
    Că-ți zicem de tot hazul!
    Dar noi suntem cuminți
    Și nu te-om rușina,
    C-au mai pățit și alții
    Ca în povestea ta!
    Așa că vino iute
    Că ne e dor de tine
    De-a minții tale „undă”
    Și de umorul tău!

    Apreciază

    Răspunde
      1. Mugur

        Nu credeam c ă ai fi dat bir cu fugiții, pur și simplu credeam că nu mai vrei să stai la taclale cu noi, că nu mai ai dor de blog, că nu ai destule cuvinte să le mai arunci și către doritorii de haz!
        Acum, că ai revenit, îți voi spune: bine ai venit, Bursucel rătăcit!

        Apreciază

        Răspunde
  3. Dan

    Io de ce n-am dat peste postarea asta-n Reader ? Că intrai acum din blogroll cu ideea fixă de a trage Bursucelul de, și anume, urechi, îngrijorat (sincer, da ?) de o tăcere mult prea lungă. Și când colo văz amu că Bursucelul o prestat. Boooon… S-a lămurit, deci.
    Dar be) Fatăăăă… Tu ești sigură că piticeii ăia sunt de sex masculin ? Că bărbații nu sunt chiar atât de stăruitori și habotnici în absolut nimic din ceea ce fac. Așe că eu cred că dacă piticii erau masculi până acum ai fi scăpat de teroarea lor. Ia think again, Bursucelule și, dacă-ți iese rezultatul între paranteze ( if you know what I mean), apăi schimbă Ciuleandra cu Dansul fetelor de la Căpâlna.

    Apreciază

    Răspunde
  4. Pingback: Duzini de „D”-uri dedicate | Hipertensiv

Grăiește, nu-i bai!