Fără titlu

Bloggeri dragi (şi bloggeriţe),

Am dat la o parte iţe (nu-mi clipiţi stupefiat: Bursucelu’ a-nviat?!?) şi cu bucurie mare croşetez azi o urare:

Anul nou ce stă să vină să vă-nvăluie-n lumină, să vă dea talent cu carul – Muza vă sporească harul! – să scrieţi poveşti o mie (musai vesele să fie!) şi s-aveţi urmăritooori statornici şi răbdători, puşi mereu pe comentat. Staţi un pic, n-am terminat… Fericirea, sănătatea, împlinirea, bunătatea să vă fie-nsoţitori nelipsiţi pe timp de nori!

De urat v-aş mai ura, da-i zgîrcită Muza mea (nu pîrăsc, dar tre’ să ştiţi)…

Mai zic doar Să fiţi iubiţi!

happy-new-year-wallpapers-free-download

Sursa foto

28 de gânduri despre „Fără titlu

    1. Bursucel Autor post

      Pfiuuu, tre’ să remediez, că doar nu mi-s Bursucel discriminator! Ia, te rog, urarea integral şi intră în rînd cu lumea asta a blogului. Mai ştii de unde sare iepurele?! 😉
      Despre partea învierii… deocamdată a fost spontană, iscată din dor (şi de impulsul de a ignora Salata de Boeuf care-mi părea imperativă la modul Mă faci odată???).

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. Ana G.

        Am luat urarea că fiind pentru toată lumea, dar nu m-am putut abține să nu cârcotesc. Iepurele ăla nu mai sare, că e bătrân… Mi-e dor de textele tale. Al tău a fost printre primele bloguri pe care am început să le citesc. Și de atunci tot citesc. Bloguri, că de cărți nu mai e timp. Tare îmi doresc să revii și să scrii din nou texte pentru noi, ăștia care evadăm citindu-vă. Salata las-o încolo, am auzit eu că îngrașă.

        Apreciază

        Răspunde
  1. A thorn in your side

    Nu ştiu ce să spun ca să nu sune banal şi prea uzitat. Pot să trimit doar gîndurile bune, aşa cum sînt ele, în forma crudă, neprelucrată? Ştiu că ajung mai bine aşa, au mai multă forţă.
    Şi mulţumesc pentru… şi pentru… şi pentru… tot!
    La Mulţi Ani – Happy New Year !


    Apreciază

    Răspunde
  2. Mugur

    Surpriză de sărbători, c-ai venit tu cu urări, cu zâmbet de vreme bună și zicerea cea străbună.
    Am sosit a mulțumi, pe la case-a clopoți, să-ți fie si ție bine, an nou fericit la tine. Aș ura si mai departe, dar rămăsei făr’ de carte, cuvintele au zburat, spre cer s-au împrăștiat, tot cu dor de Bursucel, de-al său vers, pitit nițel printre rânduri ca de proză, dar… ne-ai pus, în dar, o poză.
    Aș mai spune ca… la anul, Bursucel să-și facă planul de-mpliniri și sănătate, casă plină cu de toate, fericire și mulți bani. Hai noroc! Și… la mulți ani! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Iustina

    La mulți ani, Bursucel drag!
    Tare mi-a fost dor de vorbele tale și de voia bună!

    Să ai un an minunat, extraordinar de bogat, plin cu de toate: cu sănătate, cu bucurii, cu iubire, cu oameni frumoși, cu tot ce are mai generos Cerul pentru tine!

    Apreciază

    Răspunde
  4. papagigli

    Lasa vrajelile astea cu revenitul ca e Mai si n-ai mai scris un rind de patru luni. In schimb te vad vizitindu-ma-n taina. Lasa si tu o vorba, nu ma mai chinui cu tacerea asta inexplicabila.
    In alta ordine de idei … ce mai faci? 😉

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  5. Drugwash

    Deşteptarea, c-a venit lăptăreasa!
    O glumă veche de cazarmă… Dar dincolo de orice ţi se simte lipsa. Acut, aş zice. Dă-ne un semn cumva, te rog. Vreau să cred că eşti – că sînteţi – bine acolo departe. Între timp urări de bine, sănătate, sărbători fericite şi La Mulţi Ani!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Grăiește, nu-i bai!